Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να αγοράσω προϊόντα GLTY;

Τα προϊόντα GLTY είναι διαθέσιμα απευθείας μέσω του e-shop μας, στη διεύθυνση glty.gr.
Για να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό εδώ ή να ολοκληρώσετε την αγορά σας ως επισκέπτης.

Πού δημιουργούνται τα προϊόντα GLTY;

Η σειρά προϊόντων GLTY δημιουργείται από τον designer Δημήτρη Γκάζη στην Αθήνα. Η κατασκευή τους γίνεται σε διάφορες χώρες του κόσμου από προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές που πληρούν τα ποιοτικά πρότυπα και τις αξίες του brand μας. Όταν επιλέγουμε προμηθευτές λαμβάνουμε υπόψη θέματα που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα, την προστασία του περιβάλλοντος και την κοινωνική ευθύνη, στο μέτρο που αυτό είναι δυνατόν. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται κάτω από την περιγραφή κάθε προϊόντος.

Τι συσκευασίες χρησιμοποιείτε για τα προϊόντα GLTY;

Όλα τα υλικά συσκευασίας μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προσεκτικά επιλεγμένα, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το προϊόν σας θα φτάσει με ασφάλεια στην πόρτα σας, όπως πρέπει. Εάν έχετε κάνει αγορά που προορίζεται για δώρο, μπορείτε να επιλέξετε να το στείλουμε στην ειδική rPET τσάντα μας, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πού στέλνετε τα προϊόντα σας και ποιο είναι το κόστος;

Κάνουμε αποστολές σε όλο τον κόσμο μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών DHL. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και πριν αυτή οριστικοποιηθεί.

Πώς μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, το paypal ή με αντικαταβολή με μετρητά.

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να φτάσει η παραγγελία μου σε εμένα; Πώς μπορώ να μάθω πού βρίσκεται;

Στόχος μας είναι να επεξεργαζόμαστε και να αποστέλλουμε τις παραγγελίες εντός 3-5 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των ειδών. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί από την αποθήκη μας, θα λάβετε σχετική ενημέρωση μέσω email, που θα επιβεβαιώνει την επιτυχή αποστολή και θα σας ενημερώνει για τον αριθμό παρακολούθησης (tracking number) και τον σύνδεσμο μέσω του οποίου μπορείτε να εντοπίσετε το δέμα σας.

Πώς μπορώ να ακυρώσω ή να τροποποιήσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 3 ωρών από την ολοκλήρωσ της. Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε την παραγγελία σας πριν λάβετε την επιβεβαίωση της αποστολής της, επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό στο info@glty.gr ή καλέστε μας στο +30 6974 145857. Αναλυτικές πληροφορίες για αγορές, αποστολή, αλλαγές, ακυρώσεις και επιστροφές μπορείτε να βρείτε στις σχετικές ενότητες των Όρων Χρήσης μας εδώ.

Πώς χρησιμοποιείτε και αποθηκεύετε τις πληροφορίες και τα δεδομένα μου;

Η GLTY σέβεται το απόρρητό σας και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι όλα τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και την ακεραιότητα των πληροφοριών που μοιράζεστε μαζί μας. Ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου μας, η οποία καλύπτει επίσης τη χρήση των Cookies, για περισσότερες πληροφορίες.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@glty.gr - θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!